Roma drabbades av en annan europeisk

Roma drabbades av en annan europeisk förnedring på tisdag när de hade två spelare avstängd, förlorade 3-0 hemma till Porto och missade på Champions League-gruppfasen.
Efter att ha tagit 1-1 i Portugal i det första laget av play-off-bandet, började Roma som favoriter men återhämtade sig aldrig efter att Felipe gav besökarna en åttondels ledning.
De imploded helt när Daniele De Rossi och hans ersättare Emerson Palmieri visades rakt röda kort före och efter halva tiden.
Monaco gick med i Porto när de slog Villarreal 1-0 efter en sen straff av Fabinho förseglade en 3-1 aggregerad seger och Legia Warsaw, Celtic och Ludogorets Razgrad kvalificerade även om ingen vann på natten.
Tio-man Legia tog hem 1-1 med de irländska deltidsmedlemmarna Dundalk, men gick ihop med 3-1 för att bli den första polska sidan för att nå Europas främsta fotbollströjor barn klubbkonkurrens i 20 år.
De tidigare europeiska mästarna Celtic pressade över Hapoel Beer Sheva 5-4 på aggregat trots ett 2-0 nederlag i Israel och Ludogorets höll Viktoria Plzen 2-2 bort för att säkra en 4-2 aggregerad seger.
Roma blev det tredje på varandra följande Serie A-laget, och den sjätte under de senaste åtta säsongerna, förlorade i play-off-rundan, vilket lämnade Italien med endast två representanter, Juventus och Napoli, i torsdagens gruppspel.
Fotbollströjor har haft sin rättvisa andel av de senaste europeiska katastroferna efter att ha förlorat 6-1 till Barcelona förra säsongen och 7-1 hemma till Bayern München för två år sedan, men inte ens kunde de inte ha föreställt sig hur tisdagens spel skulle utvecklas.
Deras första förtroende var splittrat när Felipe tog Porto framför Porto från Otavios kors men det verkliga problemet började i den 39: e fotbollströjor barn minuten när mittfältaren De Rossi skickades ut för en hög tackling på Maxi Pereira.
Till följd av arga romerska protester ersattes han av Palmieri, som varade bara 11 minuter innan han avskedades för ett chockerande lung.
Roma målvakt, Wojciech Szczesny, bokade sin plats i skurkens galleri med en hänsynslös laddning ur sitt mål som gjorde det möjligt för Miguel Layun att släppa Porto andra i ett oskyddat nät. Nästan omedelbart vred Jesus Corona sin markör inuti innan han gjorde det tredje.
Dundalk, slagen 2-0 hemma, gjorde en modig insats i Polen och gick framåt när Robert Benson thundered hem en ostoppbar volley i 19: e minuten.

Den irländska sidan fick ytterligare hopp när Legias Adam Hlousek skickades ut i 67: e minuten, men de fångades i pausen när Michal Kucharczyk nivån i stopptiden och slutade sin dröm.