Bekväm första halvlek men det gick fel

Bekväm första halvlek men det gick fel efter intervallet när man förlorade Ronaldo från hörnet för öppningsmålet. Han var bokad strax efter timmen för en olycka på samma spelare.
Gjorde en läcker tack på Ronaldo inom tre minuter, skjut in och vinna bollen med sin högra uppstart, som såg ut att sätta tonen tidigt på. Fångad ur position för andra mål.
Lycklig att inte erkänna en straff när han korsade Cédric Soares kors med Ronaldo att springa och lägga en hand runt halsen, men var luften dominerande innan han tog av sig.
Hanterade Sanches bra men, liksom Gunter, var hans angreppsmöjligheter begränsade. Kanske var det caginess men Wales led av att han blev penned tillbaka.
Snyggt hörn till Bale tidigt, som Real Madrid-anfallaren körde över. Arbetade outtröttligt i fotbollskläder mittfältet men offrades mindre än en timme in för de mer attack-minded Sam Vokes.
Insåg två tidiga misstag, den andra ledde till en bokning sju minuter i och tog aldrig riktigt kontroll. Efter en fin turnering var det en besvikelse att sluta på.
Han skulle aldrig bli en direkt ersättning för Ramsey eftersom de är så olika spelare men arbetade hårt och kom framåt. Nästan på ett lågt kors från Bale tidigt.
Drivs genom mycket förtroende från den prestationen mot Belgien och gav Bruno Alves en tuff tid i början men spenderades per timme och byttes med Simon Church.
Livlig från av, gör en darting körning förbi Danilo. Han hotade från räckvidd vid flera tillfällen men fick aldrig tillräckligt nära för att göra verklig skada. Fortfarande Wales bästa spelare.